Nye forbindelser – ny visdom – nyt navn & sted

Hvor henter du ny viden og inspiration? Mange erhvervsledere tager kontakt til sit veletablerede og kendte netværk. Og det er godt. Men indimellem dukker behovet for nye kontakter op. Behovet for et sted, hvor de går hen for at mødes One2One med personer, de har respekt for, kan lære fra og som de i al fortrolighed kan få en reel dialog med på en effektiv måde. På et tidspunkt, der passer ind i en ofte overbooket kalender.

Det sted er vi i al beskedenhed blevet kendt for være. I 6 år har PersonalNetworker været navnet. Det har vi skiftet ud med ConsilioNexus. Hvorfor? Fordi kernen af det vi tilbyder, for det første er RÅDGIVNING OG VISDOM = Consilio. For det andet FORBINDELSER = Nexus. Vores mantra er, at vi forbinder erhvervsledere, så de får visdom og nye relationer.

Tiden er ofte begrænset. Et fokuseret møde på halvanden time mellem to velvalgte erhvervspersoner, fundet specifik til at matche og udfordre begges emner giver bonus. Især erhvervsledere i internationale jobs efterspørger rådgivning fra ledere i andre internationale miljøer. Det vil vi gerne imødekomme. Derfor har vi også blikket rettet mod nye steder – både ude og hjemme. På den korte bane betyder det, at ikke alene får vi nyt navn. Vi rykker også til nyt sted ved København. Med historiske vingesus og havudsigt byder vi efter sommeren velkommen i vores nye domicil i Skodsborg til nye intense og værdifulde møder. Enkelt og effektivt: We link leaders. God sommer.

 

Dette indlæg blev udgivet i Branding, Karriere, Ledelse, Netværk, Relationer. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.