Det er ikke det du siger

Hvordan kommer du bedst igennem med dit budskab?

Det er der god grund til at overveje og undre sig over.

Mange har måske prøvet at stå i en forsamling og føle, at der enten ikke blev lyttet efter, eller at det man sagde blev misforstået.

Men måske har det slet ikke noget at gøre med det, du siger. Måske er det måden, du siger det på.

Studier har vist, at det er alfa og omega, at ens budskab og kropssprog passer sammen, hvis man for alvor vil have folk til at forstå det, der bliver sagt.

Det der også kaldes non-verbal kommunikation.

Mange gode taler og præsentationer er gået i glemmebogen af den simple grund, at folk glemte at høre efter, hvad der blev sagt.

Og det samme gælder den anden vej. Det kan være enormt vigtigt at vise den der taler, at du hører efter – nogle gange er det ikke nok at lytte, man skal også vise den anden, at man lytter!

Der er jo ingen, der har lyst til at sidde til et møde med en kunde og se ud som om, man helst ville være et andet sted. Og det kan alle komme til en gang imellem.

Det er i det hele taget en vigtig evne at have – at kunne få andre til at lytte til det, man siger og at vise, at man lytter.

Og det er noget, vi her hos ConsilioNexus tager alvorligt. Vi går meget op i, hvordan vi bedst kan skabe tillid og værdi for alle parter i vores one 2 one møder.

Her er det lige netop kommunikationen, der er i fokus – både den verbale, men også den non-verbale.

Derfor er det et emne, vi tager op til vores næste Brainboost, hvor det netop kommer til at handle om non-verbal kommunikation.

Hvordan kommer du bedst igennem med det, du har på hjerte, og hvilke signaler og kropssprog skal du være opmærksom på hos dig selv og andre.

Dét og meget andet får du svar på til vores næste Brainboost.

Jeg håber, vi ses!

Dette indlæg blev udgivet i Netværk, Relationer. Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.